Skapa bra mötesplatser

      Comments Off on Skapa bra mötesplatser

Som företagare så är det viktigt att skapa bra mötesplatser, både för anställda och för kunder. Inget företag klara sig utan att hålla möten och annat som är viktigt för företagets utveckling. Inte alla gillar att sitta på möten och kan tycka att det tar upp för mycket tid. Tipset är att se till att ha effektiva möten så att det inte tar mer tid än det kräver.

konferens

De flesta gånger fungerar det att hålla sina möten på hemmaplan, men ibland kan det krävas att man har sitt möte på annan ort. SDL Airport har ordnat det smidigt att man kan hålla sin konferens i Sundsvall på flygplatsen. Enkelt för alla inblandade att flyga till Sundsvall och hålla sitt möte eller konferens på plats. Efter avslutat möte så kan alla flyga hem till sitt utan att behöva ta sig några längre sträckor från konferenslokalen och vidare.

Allt fungerar som på vilken konferensanläggning som helst, du bokar de lokaler som företaget är i behov av och det ingår lunch, förmiddagsfika och fika på eftermiddagen om så önskas. Det finns gratis WIFI att utnyttja. Behövs det större lokal så ordnar de detta. Skulle ni önska någon aktivitet i samband med er konferens så kan flygplatsen ordna så att ni får agera brandman på flygplatsen. Det går att kolla upp om något speciellt händer i Sundsvall dagarna ni befinner er på konferensen som ni kan passa på att besöka.