Totalrenovering av företagets lokaler

      Kommentarer inaktiverade för Totalrenovering av företagets lokaler

Om vi har bestämt er för att totalrenovera företagets lokaler behöver hitta temporära lokaler medan renoveringen pågår. Det är inte alltid så lätt, speciellt om ni är många människor på företaget. Många saker ska klaffa, bland annat flytt och transport av inredning och utrustning. Allt måste bort innan renoveringen startar.

Det finns bra hjälp att hitta på nätet när det gäller transport och flytt. Välj en firma som packar och flyttar alla saker åt er så slipper ni lägga ner tid på sådant. Det är också att rekommendera att ni flyttar halva företaget åt gången så ni kan jobba under tiden.

Hitta bra företag för renovering på nätet

Det är alltid en bra idé att kolla runt på nätet och jämföra offerter på arbetet i förväg. På så sätt kan ni välja den bästa och mest prisvänliga firman som kan utföra renoveringen av era lokaler. En firma som har fått bra betyg av tidigare kunder är Miramix. De är experter på att riva och sanera.

Ni kommer att behöva anlita flera firmor som kan sköta om uppbyggnaden av det nya kontoret när rivningen och saneringen är klar invändigt. En totalrenovering är ett stort jobb så ni får räkna med att det kommer ta sin tid.