Hitta en passande arbetsbelysning

      Kommentarer inaktiverade för Hitta en passande arbetsbelysning

I och med att många arbetar hemifrån under denna pandemi så gäller det att skapa en bra arbetsplats där hemma. Det gäller att man får det ungefär som man har det på sin vanliga arbetsplats men ändå hemmavid. Det kan vara att hitta allt från en passande arbetsbelysning till en skön kontorsstol.

På nätet går det att hitta den arbetsbelysning som passar för just ditt hemmakontor. Det är viktigt för dina ögon att belysningen är anpassad för det rum som du arbetar i. Det får inte bli för mörkt för då kan du få trötta ögon och huvudvärk som följd. Det kan vara ansträngande om ljuset inte är tillfredställande. Försök att skaffa den belysning som behövs för att det ska bli ett bra arbetsrum och en miljö som du kan arbeta i. Det gäller både allmänbelysning men också skrivbordsbelysning.

Förutom belysning så är din arbetsställning viktig. Lika viktigt på en arbetsplats men risken kan bli att du hemma använder dig av ett gammalt skrivbord och en stol som inte tillverkades i går. Försök att kolla upp med din arbetsgivare om det går att plocka kontorsmöbler från arbetsplatsen och ställa in hemmavid under den period det ska arbetas hemifrån. Det kanske till och med kan köpas möbler för ett kontor hemma. Det är viktigt att du kan arbeta ergonomiskt även när du arbetar på ditt kontor hemma.